Bokningsinformation

Bokningsregler i Värnamo simhall

Se nedan vad som gäller vid bokning och avbokning för bokningsbara tider på motionscentret och i simhallen, grupptränings-pass, simskola samt privat simlektion.

Bokningsregler för bokningsbara tider på motionscentret och i simhallen och grupptränings-pass.

Du kan boka dig sex dagar och en timme innan och avboka dig två timmar innan passet startar. Det går att ha max tre tider bokade samtidigt. Om du inte deltar och missar att avboka tiden får du en prick. Får du tre prickar inom sex månader stängs du av. Du tar bort din avstängning genom att betala 100 kronor i receptionen.

Bokningsregler för simskola och privat simlektion

Bokning av arrangemang är ett bindande köp. Köpedatum är alltid samma som bokningsdatum oavsett vald betalningsmetod. Du måste vara myndig för att genomföra ett köp. Kontrollera noggrant dina uppgifter och att köpet överensstämmer med dina önskemål innan du godkänner det. Vi skickar en bokningsbekräftelse med e-post, så kontrollera att du anger korrekt e-postadress. Värnamo simhall ansvarar inte för att kunden felaktigt gett angivna uppgifter.

Villkor vid avbokning av arrangemang

För alla köp av arrangemang följer Värnamo simhall Distans- och hemförsäljningslagen, som innebär att köparen har 14 dagars ångerrätt under förutsättning att arrangemanget inte har genomförts eller påbörjats under denna period. Ångerrätten innebär att kunden inom 14 dagar från köpedatumet kan avboka arrangemanget och erhålla full återbetalning av inbetalt belopp. Avbokning ska ske via e-post till simhallen@varnamo.se. Uppge personnummer och fullständigt namn på den som gjort bokningen, vilket arrangemang som avses samt tid för denna. När ångerfristen löpt ut är det inte längre möjligt att avboka ett arrangemang till någon form av återbetalning. I de fall Värnamo simhall ställer in en hel kurs sker full återbetalning till kund.

Särskilda villkor vid sjukdom/olycksfall

Vid sjukdom/olycksfall som gör det omöjligt för kunden att genomföra ett bokat arrangemang kan Värnamo simhall frångå ovan angivna villkor för avbokning och återbetalning. Sjukdom/olycksfall ska styrkas med läkarintyg där det tydligt framgår att det inte är lämpligt/möjligt att genomföra aktiviteten.

 
Denna tjänst är utvecklad av BRP Systems AB.